Ha fizetünk, megúszhatjuk a dumálást az Uber-sofőrrel

  Új szolgáltatást vezet be az Uber fuvarközvetítő cég az Egyesült Államokban: aki nem szeretne beszélgetni a sofőrökkel, külön pénzért néma fuvarokat kaphat – írja a Business Insider. Sokakat idegesít ugyanis, amikor taxizás vagy más személyszállítás során a sofőrök folyamatosan beszélnek az utashoz, aki sok esetben nézelődne, a gondolataiba merülne, vagy az autóban intézné dolgait, telefonálna stb.

  Uber-kocsi New Yorkban.Forrás: MikeDotta/Shutterstock

  Az Uber Black és Uber Black SUV szolgáltatás keretében vehető ez igénybe. Olyan egyéb kényelmi lehetőségeink is lesznek, mint a kért kocsiban előre kért hőmérséklet vagy épp poggyászrakodás. A Uber Black hivatásos sofőröket alkalmaz és persze csak magas minőségű kocsikkal szállítja azokat, akik az ilyen szolgáltatásokért hajlandóak mélyebben a tárcájukba nyúlni.

  Mindezt azért kommunikálja most nagyon a Uber, mert a tőzsdére lépésük (részben a sofőreik sztrájkja miatt) elég rázósra sikeredett, ráadásul a Uber Blackre szeretnék visszacsábítani a jól fizető utasokat. Ez szükséges is, hisz a Uber hiába hatalmas cég, profitot eddig nemigen termelt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!