Ha fizetünk, megúszhatjuk a dumálást az Uber-sofőrrel

Új szolgáltatást vezet be az Uber fuvarközvetítő cég az Egyesült Államokban: aki nem szeretne beszélgetni a sofőrökkel, külön pénzért néma fuvarokat kaphat – írja a Business Insider. Sokakat idegesít ugyanis, amikor taxizás vagy más személyszállítás során a sofőrök folyamatosan beszélnek az utashoz, aki sok esetben nézelődne, a gondolataiba merülne, vagy az autóban intézné dolgait, telefonálna stb.

Uber-kocsi New Yorkban.Forrás: MikeDotta/Shutterstock

Az Uber Black és Uber Black SUV szolgáltatás keretében vehető ez igénybe. Olyan egyéb kényelmi lehetőségeink is lesznek, mint a kért kocsiban előre kért hőmérséklet vagy épp poggyászrakodás. A Uber Black hivatásos sofőröket alkalmaz és persze csak magas minőségű kocsikkal szállítja azokat, akik az ilyen szolgáltatásokért hajlandóak mélyebben a tárcájukba nyúlni.

Mindezt azért kommunikálja most nagyon a Uber, mert a tőzsdére lépésük (részben a sofőreik sztrájkja miatt) elég rázósra sikeredett, ráadásul a Uber Blackre szeretnék visszacsábítani a jól fizető utasokat. Ez szükséges is, hisz a Uber hiába hatalmas cég, profitot eddig nemigen termelt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek