„Tegye fel a kezét, aki Düsseldorfba akar menni”, mondta a sztyuvi

A British Airways London - Düsseldorf járata minden hiba nélkül, időben elindult útjára. Aztán szépen, csendben leszállt Edinburgh repterére.

Az utasok csak akkor szembesültek a tévedéssel, amikor leszálláskor elhangzott az „üdvözöljük önöket Edinburgh-ban" kezdetű mondat, írja a BBC. A gép London City reptérről szállt fel és eredetileg Németországba kellett volna repülnie. Műszakilag minden rendben is volt, csakhogy gond adódott a papírmunkával, pontosabban a repülési tervvel. Egyszerűen elnézték, és valószínűleg az előző napi tervet használták.

Edinburgh lenyűgöző, csakhogy az utasok Düsseldorfba akartak menniForrás: rachinmanila/Pixabay

Azt nem lehet tudni, hogy pontosan hány utast érintett a kavarodás, melyről sokan azt hitték először, hogy csak vicc. Az egyik utas elmondta, hogy amikor a kapitány bejelentette, hogy leszállnak Skóciában, mindenki azt hitte humorizál. A döbbenet után a légiutas-kísérő azt mondta, hogy tegye fel a kezét, aki Düsseldorfba akar menni. Mikor mindenki feltette a kezét, a pilótáknak leesett, hogy hol a hiba. Ahogy rájöttek a tévedésre, az utasokat átvitték Düsseldorfba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek