Ez a reptér egy igazi wellness mennyország

Az utazás, különösen, ha reptereken tölti az ember az időt, nagyon fárasztó lehet. Ezért nem árt, ha tudja az ember, hogy hol számíthat valami olyan extrára, amitől az egész élmény sokkal kellemesebbé válik.

A Netflight, egy a repüléssel és utazásokkal foglalkozó oldal tette közé annak a 25 reptérnek a listáját, ahol a leginkább el lehet lazulni, írja a Lonely Planet. Különböző paraméterek alapján osztályozták és hasonlították össze a helyeket, többek között számított, hogy milyen sport, esetleg spa lehetőségek vannak, van egy relaxációs zóna, mennyi a zöld felület, van-e jóga stúdió, esetleg benevezhet-e az utazó egy masszázsra.

A frankfurti egyik reptér jógaszobájaForrás: www.frankfurt-airport.com

A kritériumok alapján pontoztak, így jött ki a sorrend. Az első helyen a frankfurti repülőtér végzett, mivel itt minden van a wellness kezelésektől a tetőteraszon át a nyugis kuckókig. Az első öt helyre befért még az amszterdami, a dubaji, a szingapúri és a hongkongi reptér. A teljes lista erre a linkre kattintva érhető el.

A tanulmány szerint a lista 17 repterén olyan szolgáltatások is vannak, mint például a fodrászszalonok, 13-ban pedig masszíroztatni is lehet. Összesen 9 reptéren van elvonulásra és meditációra kialakított helyszín, viszont 23 reptérnek van imahelye. Ha pedig valaki nyújtani szeretne egyet repülés előtt vagy után, azt összesen 9 reptéren várják a jógatermek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek