Hipnózisban élték át az utasok újra az első repülés boldog izgalmát

A Thomas Cook Airlines egy hipnotizőr bevonásával segített újra átélni az első repülés élményét. Olyan utasok közreműködésével próbálták ki az ötletet, aki már számtalanszor repültek, és rég elfelejtették az első repülés boldog izgalmát.

A légitársaság kétezer utas megkérdezése után arra az eredményre jutott, hogy több mint egyharmadukat már egyáltalán nem tölti el örömmel a repülés, míg az utasok több mint fele, csak egy szükséges, letudnivaló eseménynek érzi, melynek a boldogsághoz nem sok köze van. Viszont nagyon sokan mondták azt is, hogy az első repülésük volt életük egyik legjobb élménye, írja a Travel Weekly.

Sokaknak a repülés csak egy unalmas tennivaló, már nem élvezik az utazástForrás: Skitterphoto/Pixabay

A Thomas Cook Airlines ezért a tévés hipnotizőr Aaron Calvert közreműködésével folytatott le egy érdekes kísérletet; öt olyan utast vontak be, akik rendszeresen és sokat repülnek. A kísérletről dokumentfilm készült. A kísérleti alanyok, vagyis az utasok nyolc órát töltöttek hipnotikus állapotban: mindegyiküknek azt mondták, hogy dokumentumfilmet forgatnak arról, hogy miképp zajlik az első repülésük.

Az utasok ezek után úgy élték át a repüléssel járó események minden momentumát a felszállástól a leszállásig, mintha az életükben először történne meg velük. Egyikük, egy 36 éves fényképész azt nyilatkozta a kísérlet végeztével, hogy ez az élmény újra ráébresztette, hogy mennyire fantasztikus és különleges élmény lehet a repülés.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek