Március első hetében a Wizz Air járatokat érintő sztrájk lesz a londoni reptéren

A Wizz Air járatokat érintő munkabeszüntetés március 3-én kezdődik és március 10-én ér véget a londoni Luton reptéren. A sztrájk minden nap reggel 6.00 órától este 18.00 óráig tart.

A sztrájkot a Luton repülőtéri Wizz Air járatokat kiszolgáló csomagkezelők és utasfelvevő személyzet érdekeinek védelmében kezdeményezték, írja a Magyar Taxi London. A leállás körülbelül hatvan járatot és több ezer utast fog érinteni, mivel a jó idő közeledtével megugrik az utazók száma. Azoknak, akik ebben az időszakban szeretnének a Wizz Air-rel Lutonba utazni hosszabb várakozási időre, vagy esetenként a járat törlésére is fel kell készülniük.

London Luton AirportForrás: London Luton Airport/Facebook

A Wizz Air első járatát 2004-ben indította Krakkóból a London mellett található Luton repterére. Mivel kérdéses volt, hogy a Brexit után is fenntartja majd működését a szigetországban, ezért a légitársaság telephelyet hozott létre Angliában. 2018-ban szerezték meg az összes engedélyt, így az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépése nem lesz hatással a járatokra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek