Felkúsztak az árak a Wizz Airnél és a Ryanairnél

  A Wizz Air és a Ryanair is megemelte mind az elsőbbségi beszállás, mind a csomagfeladás díját. A Wizz Airnél az utazási szezon, illetve az adott járat függvényében is változik majd a poggyász ára.

  Nagyon kell majd figyelni az árakat, mert azok akár járatonként is eltérőek lehetnekForrás: JESHOOTS-com/Pixabay

  A portfolio.hu cikke szerint a Wizz Air január 11-ével emelte meg a díjakat: a 10 kg poggyász díja szezonon kívül 9 és 24 euró, főszezonban 10 és 27 euró között változik, a 20 kg-os poggyász ára 15 és 44 euró között lesz szezonon kívül, főszezonban pedig 20 és 50 euró közötti díjat kell fizetni, míg a 32 kg-os csomag feladása 23-63 euró, illetve 31-72 euró lesz. Az elsőbbségi beszállási díj ára sem lesz állandó, ez 5 és 17 euró között mozog majd.

  A honlap értesülései szerint a Ryanairnél a következőképpen alakulnak az árak: a 10 kg-os csomagért 10-12 eurót kell fizetni, a 20 kg-os csomag díja a foglaláskor 25 euró, foglalás után pedig 40 euró lesz. Az elsőbbségi beszállásért 6-10 eurót kell majd fizetni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!