Washington repterén alvókapszulákban pihenhetnek az utasok

Lábakat a csomagra. Eldől. Lábakat az ülésre. A szomszéd csúnyán néz. Kabát fej alá, dőlés oldalra. Kényelmetlen. Marad a padló. Ugye milyen ismerős az a helyzet, amikor órák telnek el a reptéren, és egyszerűen nincs hol pihenni? Úgy tűnik, hogy Washingtonban rátaláltak a megoldásra.

Lehet, hogy végre megtaláltuk az ideális pózt, de ki vigyáz a csomagokra?Forrás: Olena Yakobchuk/Shutterstock

A Dulles International Airport januártól úgynevezett mikro-hotelt nyit a fáradt utasoknak, olvasható a Lonely Planet cikkében. Persze nem csak aludni, hanem dolgozni is lehet majd a pici szobákban, a lényeg, hogy legyen egy nyugodt és biztonságos kuckó, ahova el lehet vonulni.

Sleepbox hotel a Dulles International Airport A TermináljábanForrás: Sleepbox/Facebook

 A 16 Sleepbox álló hotel pedig pont ezt nyújtja. A szobát a cég applikációján keresztül bármikor le lehet foglalni. Maga a szoba, azaz a Sleepbox (magyarul „alvódoboz") minden kényelmi berendezéssel fel van szerelve: van benne Wi-Fi, hangulatvilágítás és memóriamatracos ágy.

Lehet aludni, dolgozni, olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, ami jól esikForrás: Sleepbox/Facebook

A Dulles reptér csak az első a listán, a cég szeretne minél jobban terjeszkedni. Azt már most biztosan lehet tudni, hogy 2019-ben Bostonban megnyitják első, saját szállodájukat is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek