Űrkapszula szobákat kínál egy szingapúri hotel

  Űrkapszula szobákat kínál egy szingapúri hotel

  Kinek kell flancos hotelszoba, amikor egy kapszulában is mindent megtalál az utazó, amire csak szüksége lehet - teszi fel a kérdést egyik rövid posztjában a Mashable, miközben a választ az olvasókra bízza. Mi azért mégiscsak azt mondjuk, addig jó, amíg nem kell ilyenben aludnunk. (Habár a könyvtárhotelben is a polcokon alszanak a vendégek.)

   

  Galéria: Űrkapszula szobákat kínál egy szingapúri hotelFotó: metaspacepod.com

  Pedig tényleg mindennel felszerelték, ami egy valamire való hotelszobától egyébként elvárható. Sőt, a tervezőknek egy kifejezetten látványos, már-már high-tech megoldást sikerült összerakni, a méreteivel azonban sosem leszünk kibékülve. Persze az okát értjük: a MET Space a pod nevű szingapúri butikhotelt a világűr és az űrhajósokról elképzelt mindennapi helyzetek bemutatása köré építették még 2015-ben, és szándékosan azzal a céllal, hogy vendégei igazi űrkapszula-élményt kaphassanak.

  Az apró helyiségekben van ágy, falról lepattintható asztal (még ha csak egy laptoptartó nagyságú is), találunk benne okostévét, saját széfet, mobiltöltő állomást, körvilágításos tükröt és egy mini tűzoltó-készüléket. A világítást és a klímát pedig érintőképernyős paneleken keresztül lehet szabályozni. A zuhanyzót és a mosdót viszont a többi űrutazóval közös helyiségben kell keresni.

   

  Galéria: Űrkapszula szobákat kínál egy szingapúri hotelFotó: metaspacepod.com

  Klausztrofóbiára hajlamos olvasóinknak nagy valószínűséggel eszük ágába sem jut az egyébként izgalmas atmoszférájú Kis India városnegyedben található hotel szobaárai után kutatni, de az oldalán megnéztük, éjszakánként 45 dollárba kerül az egyágyas, és 48 dollárba a superior szoba. Van egy videó is róla:

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!