A londoni reptér személyzete énekelve ad tanácsokat

  A The 12 Days of Christmas, azaz Karácsony 12 napja című ének népszerű dal a szigetországban – ebben a formában azonban még soha nem dolgozták fel. A London közelében található Stansted Airport személyzete ugyanis repülési tanácsokat épített be a híres dalba, írja a Travel Weekly.

  Az ünnepi időszakban sem kell idegeskedni utazás közben, főleg ha megfogadjuk a dalban elhangzó tanácsokatForrás: cunaplus/Shutterstock

  Az éneklésbe a reptér személyzetéből rengetegen bekapcsolódtak, többek között műszaki emberek, biztonsági őrök és tűzoltók is, mind-mind ünnepi öltözetben. A szakemberek egy videót készítettek a dalról, amelyben az utasoknak segítenek abban, hogy zavartalan és nyugodt útjuk legyen az ünnepek alatt is. Tanácsként hangzik el többek között, hogy mindenki ellenőrizze a csomagja méretét, ne vigyenek magukkal előre becsomagolt ajándékot és érjenek ki időben a reptérre.

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek