Budapest-Krakkó járatot indít a LOT

A LOT májustól hetente hat járatot üzemeltet majd a Budapest-Krakkó útvonalon, amelyre a légitársaság weboldalán most húszezer forinttól kezdődően lehet jegyeket foglalni.

 

A LOT lengyel légitársaság Krakkó és Budapest közötti első járata április 28-án indul, május 20-ig hetente öt járatot üzemeltet az új útvonalon, majd at követően a nyári menetrendi időszak végéig, azaz október 27-ig hetente még egy járatot is beilleszt menetrendjébe. Így a LOT utasai hetente hatszor utazhatnak a Krakkó-Budapest útvonalon: hétfőn, kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap.

A járatok reggel 7:55-kor indulnak a Krakkó-Balice Repülőtérről, és 9 órakor érkeznek a magyar fővárosba. A budapesti indulást 9:35-re tervezik egyórás menetidővel, vagyis 10:35-ös krakkói érkezéssel. A járatokat Bombardier Q400s-as repülőgéppel üzemeltetik, amely 78 ülőhelyet biztosít, három osztályon. Megnéztük a légitársaság weboldalán a foglalási rendszert, ahol április 28-ára 19 900 forinttól kezdődően találtunk Krakkóba jegyeket.

A LOT lengyel légitársaság Bombardier Q400-as gépeForrás: LOT

A LOT tavaly decemberben jelentette be járatsűrítését a Budapest-Varsó útvonalon is, amelynek értelmében március 25-tól már napi öt járatot üzemeltetnek többségében Bombardier Q400, ritkábban Embraer 170 repülőgépekkel.

És ahogy korábban is írtunk róla, a lengyel légitársaság május 3-tól Budapest és New York, május 5-től pedig Budapest és Chicago között is elindítja menetrend szerinti járatait, így ismét lesz közvetlen járat Magyarország és az Egyesült Államok között. Jegyek már ezekre a járatokra is kaphatók, New Yorkba például május 4-i indulással 159 ezer forintért, Chicagoba pedig 178 ezerért láttunk a légitársaság weboldalán jegyet. A LOT hetente négyszer repül majd Budapest és New York között: hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap. A chicagói járat hetente kétszer közlekedik majd, keddenként és szombatonként.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek