2018-tól újra lesz közvetlen járat Budapestről az USA-ba

  2018-tól újra lesz közvetlen járat Budapestről az USA-ba

   

  A LOT új közvetlen járatokat jelentett be, méghozzá Budapestről. A lengyel légitársaság 2018 májusában tervezi elindítani járatait New York-ba és Chicagóba.

  Fotó: Bruno Geiger / Flickr.com

  Mindez egyáltalán nem véletlen: a LOT megfigyelte, hogy Magyarországról óriási az igény az USA-ba irányuló közvetlen járatokra. A new york-i járat heti négyszer közlekedik majd: hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap; indulás 11:55-kor hazai idő szerint. Chicagóba heti kétszer, keddenként és szombatonként 11:35-kor indul majd gép Budapestről. A közvetlen járatok egyben azt is jelentik, hogy a LOT Boeing 787 Dreamliner típusú gépei közül több Budapesten állomásozik majd.

  Fotó: Kevin Dooley / Flickr.com

  Magyarországról utoljára 2011-ben lehetett közvetlenül repülni az USA-ba. Annak ellenére, hogy azóta csak átszállással közelíthető meg az Egyesült Államok, évről-évre egyre többen utaznak tőlünk a tengerentúlra.

  Nem szezonális, hanem egész évben elérhető járatokról van szó. Jegyek online és értékesítőknél is már most foglalhatók a jövő évi járatokra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!