Luxusbútorokkal felszerelt VIP váró nyílt a Liszt Ferenc reptéren

Új VIP váró, luxustranszfer, hordár és privát sofőr - személyre szabott repülőtéri szolgáltatást indított a Budapest Airport a 2A Terminálon.

A prémium kényelmet kereső utasok már a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is igénybe vehetnek exkluzív, személyre szabott megoldásokat kínáló szolgáltatást - olvasható a Budapest Airport közleményében. A bud:vip szolgáltatás része a dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, a gyorsabb be- és kiszállás, ugyanakkor hordár és privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

Forrás: Zellei Boglarka Eva / Budapest Airport

A szolgáltatás bázisa a 2A Terminál indulási szintjén található új VIP váró, ahol a reptér üzemeltetői minőségi étel- és italkínálatot ígérnek az üzleti és egyéb VIP utazóknak, akik egyébként a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. A VIP várót modern technikai eszközökkel, interneteléréssel és különlegesen kényelmes luxusbútorokkal szerelték fel. A VIP szolgáltatási csomag telefonon és online egyaránt megrendelhető, minden másról bővebben a vip.bud.hu oldalon olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek