Londonban nyílik a világ első reptéri wellness-fitness központja

Londonban nyílik a világ első reptéri wellness-fitness központja.

A londoni Heathrow területén nyílik a világ első reptéri fitness-wellness központja. Az új komplexum számos vezetett órát kínál majd: lesznek erősítő- és kardioedzések, illetve jógaórák is.

A vadiúj részleget késő ősszel vehetik birtokba az utasok a biztonsági átvizsgálás után, a kettes terminál érkezési oldalán. A FlyFit központba egy lifttel lehet majd eljutni, és természetesen edzőruhát is lehet majd kölcsönözni náluk, nem kell tehát öltönyben izzadni, illetve váltóruhát pakolni. Az edzés után zuhany részleg, illetve egészséges ételekből összeállított büfé kínálat várja az utazókat, egyetlen pillanat sem veszik kárba tehát, amit a reptéren kell tölteni - írja a Breaking Travel News.

Az ötlet egyébként egy fitneszmániás duó, Brian Chappon és Lauren Perkins nevéhez fűződik, akik a saját bőrükön tapasztalták, milyen nehéz fittnek maradni a mai rohanós tempó, illetve a sok ingázás közepette.

Képünk illusztrációFotó: redlionhoteldenver / Flickr

"Minél több idő megy el utazással és annak kényelmetlen velejáróival, annál inkább csökken a teljesítményem. Tudom, hogy sokan mások is hasonlóan vannak vele, ezért szerettem volna egy olyan helyet, ahol útközben is karban tudja magát tartani az ember, sőt egyfajta közösségi térként szolgálhat, az egészséges életmód hívei számára" - fogalmazott Perkins.

A központ várhatóan hamar népszerű lesz, hisz a kettes terminálon huszonöt légitársaság több mint tizenhat millió utasa fordul meg évente. Ha beválik, világszerte további FlyFit központokat nyitnak majd a nagyobb reptereken.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek