Mobilappon ellenőrizheti majd reptéri sorok hosszát

Az USA egyes repülőterein már van rá lehetőség, hogy előre ellenőrizze az utas, hogy mekkora sorok kígyóznak a biztonsági ellenőrzésnél.

A TripIt nevű alkalmazás új frissítése lehetővé teszi, hogy az utazó valós idejű adatokat kérjen le arról, milyen várakozási időre számíthat a repülőtéren. Az alkalmazás percre pontos becslést ad arról, mennyi idő alatt juthat el a kapuhoz – írja a Travel and Leisure.

A TripIt új rendszere – melyet az iinside nevű vállalattal közösen fejlesztett ki – a repülőtéri biztonsági ellenőrzőpontoknál található érzékelőktől kapott adatokra támaszkodik, így meglehetősen pontos eredményeket biztosít.

Talán kicsit javul majd a helyzet ettől az alkalmazástól a zsúfolt repterekenForrás: Flickr.com

Az alkalmazás segítségével a felhasználó a leggyorsabban haladó sort választhatja ki, így időt spórol, ami különösen a gyakran utazók szempontjából fontos. A jelenleg Austinban, Denverben, Orlandóban és Phoenix-ben elérhető megoldást folyamatosan fejlesztik újabb és újabb repülőterekre.

A TripIt alkalmazása alapból ingyenes, de aki a fenti frissítést szeretné letölteni, annak jelenleg 49 dolláros éves tagsági díjat kell fizetnie.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek