Mobilappon ellenőrizheti majd reptéri sorok hosszát

  Az USA egyes repülőterein már van rá lehetőség, hogy előre ellenőrizze az utas, hogy mekkora sorok kígyóznak a biztonsági ellenőrzésnél.

  A TripIt nevű alkalmazás új frissítése lehetővé teszi, hogy az utazó valós idejű adatokat kérjen le arról, milyen várakozási időre számíthat a repülőtéren. Az alkalmazás percre pontos becslést ad arról, mennyi idő alatt juthat el a kapuhoz – írja a Travel and Leisure.

  A TripIt új rendszere – melyet az iinside nevű vállalattal közösen fejlesztett ki – a repülőtéri biztonsági ellenőrzőpontoknál található érzékelőktől kapott adatokra támaszkodik, így meglehetősen pontos eredményeket biztosít.

  Talán kicsit javul majd a helyzet ettől az alkalmazástól a zsúfolt repterekenForrás: Flickr.com

  Az alkalmazás segítségével a felhasználó a leggyorsabban haladó sort választhatja ki, így időt spórol, ami különösen a gyakran utazók szempontjából fontos. A jelenleg Austinban, Denverben, Orlandóban és Phoenix-ben elérhető megoldást folyamatosan fejlesztik újabb és újabb repülőterekre.

  A TripIt alkalmazása alapból ingyenes, de aki a fenti frissítést szeretné letölteni, annak jelenleg 49 dolláros éves tagsági díjat kell fizetnie.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!