Fizetett vidámpark-tesztelőket keresnek

Floridában számos tematikus vidámpark található az Universal Orlando Resorttól a Walt Disney Worldön át a Busch Gardensig. De melyik a legjobb a sok közül? Most 3000 fontot (körülbelül 1 millió 170 ezer forintot) fizet az Ocean Florida, az Egyesült Királyság egyik vezető floridai utazásszervezője annak, aki megmondja - derül ki a Lonely Planet cikkéből.

A floridai Disney WorldForrás: Al Seeger/pixabay.com

A szerencsés kiválasztott lehetőséget kap, hogy körbeutazza az állam vidámparkjait áprilisban vagy májusban, három hét alatt, miközben minden költségét állja a cég.

A vidámpark-tesztelő feladata, hogy értékelje az egyes parkokat az összebenyomás, az ételek és italok minősége és változatossága, az ajándéktárgyak alapján, illetve hogy családoknak vagy pároknak megfelelő kikapcsolódást nyújt-e, illetve, hogy mennyire izgalmasak az egyes 9szórakoztató elemek.

A jelentkezők egy barátjukat vagy családtagjukat is magukkal vihetik az útra, akinek szintén a cég fedezi az utazási és szállásköltségeit. A jelentkezéshez ezt az űrlapot kell kitölteni, az alsó korhatár 18 év, a pályázóknak érvényes útlevéllel kell rendelkezniük. A jelentkezés határideje január 31.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek