Svédországi utazást nyerhet, ha szeretne józanul bulizni

A Gnista Spirits alkoholmentes röviditalokat forgalmazó svéd márka két olyan embert keres, akik szívesen részt vennének egy stockholmi buliban - józanul, miközben minden költségüket fizetik, és még külön juttatást is kapnak - adja hírül a Matador Network.

StockholmForrás: Benoît Derrier/wikipedia.org

Az hirdetés szerint a Gnista két lelkes jelentkezőt keres a tesztre, amellyel azt vizsgálja, az ital mennyire állja meg a helyét alkoholhelyettesítőként. Az ajánlat tartalmazza a retúr repülőjegyet, a szállodai tartózkodást a stockholmi Downtown Camperben két főre, vacsorát két személyre, és természetesen az ingyenes alkoholmentes italokat egész éjjel. A következő nap reggeli és egy ajándék üveg Gnista várja a szerencsés kiválasztottakat.

Mindezért cserébe a nyertestől elvárják, hogy mielőtt a kijelölt buliba indul, legalább egy Gnista-tonikot keverjen magának és kísérőjének a szállodában, majd a helyen fogyassza a cég alkoholmentes koktéljait hajnali 3:00-ig.

Fontos kitétel, hogy a sikeres jelölt sosem bulizott józanul, ezzel azon előítéletekkel szeretnének leszámolni, hogy az alkoholmentes italokat csak az az absztinens réteg választhatja, amely egyébként is tartózkodik az alkoholtól. Plusz pontnak számít, ha az ember egyedülálló, könnyen feltalálja magát a társaságban és folyékonyan beszéli az angolt vagy a svédet.

A költségek fedezése mellett a nyertes 525 dollár fizetésre is számíthat, és alkalmazását akár meg is hosszabbíthatják. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint kitöltenie egy online adatlapot.

 

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek