Ingyenes repülőjegyeket sorsol ki a Japan Airlines

  50 ezer ingyenes belföldi repülőjegyet sorsol ki a Japan Airlines a 2020. július 1.–szeptember 30. időszakra. A sorsolás célja, hogy bátorítsák az utazókat Japán kevéssé ismert tájainak felfedezésére az országban 2020. július 24.-augusztus 9. között megrendezésre kerülő nyári olimpiai játékokhoz, valamint a 2020. augusztus 25.-szeptember 6. között megrendezendő paralimpiai játékokhoz kapcsolódóan – adja hírül a turizmus.com.

  Forrás: Pierre Blaché/pixabay.com

  A légitársaság a regisztráció után négy úti célt kínál majd fel, amelyek közül választani lehet. A csoportos regisztráció létszámát négy főben maximalizálták.

  Japán a szokásosnál 10 millióval több turistára számít 2020-ban az olimpiai játékoknak köszönhetően.Az országba érkező külföldi látogatók száma amúgy is évek óta rohamosan nő, az elmúlt öt évben megháromszorozódott, és 2018-ban már több mint 31 millió volt. Az ország fővárosát, Tokiót mintegy 10 millióan ejtik útba.

  Az olimpiára jól haladnak az előkészületek, az esemény fő helyszínét, az új tokiói nemzeti stadiont például december 21-én avatták fel.

  A Japan Airlines ingyenes belföldi repülőjegyeire február végétől lehet majd regisztrálni, további információkat itt közöl január elején a légitársaság.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!