Íme, egy álommunka utazó fotósoknak

Egy ausztrál milliomos láthatóan bármit megtesz azért, hogy tökéletes legyen az Instagram-profilja. Matthew Lepre, az Ecom Warrior Academy nevű cég 27 éves alapítója stílusosan az Instagramon tette közzé hirdetését, melyben személyes fotósát keresi, aki körbeutazza vele a világot, miközben természetesen meg is örökíti őt a különböző helyszíneken - adja hírül a Travel and Leisure.

Mint írta, a teljes munkaidős álláshoz nincs szükség tapasztalatra, a munkaadó minden költséget fedez, sőt, még a megfelelő képzést és felszerelést is biztosítja. Ha mindez még nem lenne elég csábító: a leendő fotós akár egy barátját is magával viheti a nem mindennapi kalandra, és közben havi körülbelül 130.000 forintnak megfelelő összeget kereshet.

Forrás: StockSnap/pixabay.com

A pozíciót eddig Lepre legjobb barátja, Mitch töltötte be, de a cég növekedésével rá mostmár máshol van szükség. Az új jelentkezőnek érvényes útlevéllel és rugalmas időbeosztással kell rendelkeznie, hogy akár az utolsó pillanatban történő értesítésre is készen álljon repülőre pattanni. Emellett persze nem árt, ha van érzéke ahhoz, hogy különlegessé varázsolja a fotókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek