Egynapos repülőjegy akcióval csábítanak Kuala Lumpurba

  Egynapos repülőjegy akcióval csábítanak Kuala Lumpurba

  Egynapos jegyakciót hirdetett az Ázsiaspecialista utazásszervező iroda. Augusztus 7-én péntek délután három óráig 90 000 forintért juthat (illetékekkel együtt) menettérti Kuala Lumpurba szóló repülőjegyhez az, aki augusztus 15-i indulással és augusztus 26-i visszaérkezéssel foglalja le jegyét. Az ázsiai utakra specializálódott iroda az év többi időszakában a Turkish Airlines járataira 177 ezertől, a Qatar fedélzetén 172 ezer forinttól, míg az Emirates gépein 174 000 forinttól árulja a maláj fővárosba szóló egyirányú jegyeit.

  Kuala Lumpur, Petronas-ikertornyokFotó: Robertus Pudyanto / Europress / Getty

   Kolléganőnk még 2013-ban járta be Malajziát, miközben azt tapasztalta, hogy tíz nap alatt gyakorlatilag egyetlen utazásba lehet sűríteni a Távol-Kelet minden csodáját. Megmártózott a nagyvárosi multikultiban Kuala Lumpurban, megismerte a teagyártás minden csínját-bínját a Cameron-felföld ültetvényein, kínai kereskedőházak és gyarmati épületek között bolyongott, és egyetlen este beszerezte az összes szuvenírt az éjszakai piacon Penangon. Utóbbi helyet az olyan kalandvágyóknak ajánlja, akik szívesen vállalnak be háromórás hajózást többek között azért, hogy saját szemükkel lássák, hogyan őrzik viperák az egész világon egyedül állónak számító, különleges kínai templom szentélyét. Ha azonban ön arra is kíváncsi, hogy miért hívják a közeli Langkawit a sasok és az olcsó alkohol szigetének, és tudni szeretné, hogy egyáltalán mit érdemes itt csinálni, olvassa el kolléganőnk élménybeszámolóját.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!