Kerékpáros örökségtúrák Nyíregyházán és a térségben

Idén ismét izgalmas kerékpáros túralehetőségeket kínál a Nyíregyházi Turisztikai Iroda és a Középkori Templomok Útja Egyesület. A 13 különböző kirándulás a Nyírségben és a Felső-Tisza vidéken, valamint a Biharban nyújt felhőtlen kikapcsolódást a bicikliseknek – tudtuk meg a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményből.

13 különböző örökségtúrán vehetnek részt bringával az érdeklődőkForrás: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

A bringások sokszor kevésbé ismert, de rendkívül jelentős és látványos örökséghelyszíneket barangolhatnak be. A Középkori Templomok Útja Egyesület minden alkalomhoz tapasztalt túravezetőt és szakvezetőt biztosít. Áprilistól októberig összesen 13 biciklitúrát hirdetnek, ebből 5 alkalommal Nyíregyháza és a térség kulturális és természeti örökségének, sajátos karakterének megismerésére lesz lehetőség, szervezett keretek között.

„A nyíregyházi túrákhoz térkép és részletes leírást tartalmazó kiadvány is készült, amely a belvárosi turisztikai irodában, valamint az állatpark előtt szezonálisan, májustól nyitva tartó Tourinform irodában is ingyenesen elérhető" – mondta Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A túrák regisztrációkötelesek, a részvételi díj 1500 Ft/fő.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek