Az anya luxusban utazott, kisbabáját és párját a turistaosztályon hagyta

„Szörnyű ember vagyok, amiért az üzleti osztályon repültem, míg a kisbabám és a barátom a turistaosztályon?" – teszi fel a kérdést Ellis Cochlin TikTok videójában. A brit anyuka elárulta, hogy párja, Rob és kislánya, Prim a turista osztályon utazva tették meg a Párizsból Los Angelesbe tartó 11 órás utat, miközben ő  az üzleti osztály nyújtotta luxust élvezte – írja a metro.co.uk.

Ellis a videójában megmutatja a repülés előtti pohár pezsgőt, a teljesen hátradönthető széket, valamint a háromfogásos étkezést. Eközben a függöny másik oldalán Rob édességet falatozott, míg Prim a földön szundikált. A videót ide kattintva tudjátok megnézni. 

A kapcsolatunkban teljesen másként döntünk arról, hogy mire költjük a pénzt" – indokolta meg Ellis, hogy miért külön osztályokon tették meg a hosszú utat.
Imádok ékszerekre költeni és szívesen utazom az üzleti osztályon. Rob soha nem adna ki pénzt ezekre, mert értelmetlennek tartja. Helyette éttermekre költ, míg én soha."Ellis azzal viccelődött, hogy a családja „szörnyű embernek" nevezte őt a tettei miatt. Úgy tűnik, a videója alatti kommentekben néhányan egyetértettek vele. Te mit gondolsz?
(Borítófotó: Mariaprovector/Shutterstock - illusztráció)

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek