Ma bárki ingyen síelhet az eplényi lejtőkön

Ingyenes síeléssel nyitja meg a magyar síszezont december 9-én, csütörtökön 11 órakor az eplényi Síaréna Vibe Park – posztolta tegnap délután Facebook-oldalára a pályákat is üzemeltető csapat, akik tavaly vették át az eplényi lejtőkön a szervezést, a fejlesztési terveikről pedig egy októberi sajtótájékoztatón beszéltek, ezekről bővebben itt írtunk.

Az Időkép webkamerája ezt a felvételt ma 8 óra 11 perckor rögzítetteForrás: Időkép webkamera

Ma tehát az A1-es pálya lesz teljes hosszában síelhető 11 órától 18 óráig, a síelők és a snowboardosok pedig a négyszemélyes ülőliftet is ingyen haszálhatják, amivel a hegytetőre juthatnak. A Síarénában még jelenleg is zajló fejlesztések miatt, egyes területeket kordonnal kerítettek el, amelyért az üzemeltetők a síelők türelmét és megértését kérik.

Napok óta hóágyúzzák a pályákatForrás: Síaréna Vibe Park / Facebook

Fontos tudni, hogy ma még nem lehet kölcsönözni felszereléseket és még nem nyitnak ki a vendéglátóhelyek sem, de a helyszínen minden síelni vagy hódeszkázni vágyót ingyen meleg teával várnak. Azonban december 10-én pénteken ismét kitárja ajtaját a köcsönző, szombattól már a Kemencés büfében és Pizzeriában lehet falatozni, és aznaptól kezdődően elindul Eplényben a síoktatás is.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek