Egyre szebb lesz a zalaegerszegiek kedvelt kirándulóhelye

A Gébárti-tó Zalaegerszeg területén elhelyezkedő mesterséges tó, melyet 1976 és 1979 között hoztak létre. Parkosított környezete kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínál a fürdőzők, a vízisportot kedvelők, valamint a horgászok számára. A tó körül sétautak vezetnek, félszigetén egy 4,5 hektáros területű szabadtéri strand is található. A kedvelt pihenőhely környéke most tovább fejlődik.

A napokban a legnagyobb videómegosztó oldalra feltett kisfilmben is jól látható, milyen kellemes hangulatú a tó környéke, ami a fejlesztéseknek köszönhetően még nagyobb vonzerőt jelenthet majd a helyieknek és a környéken kirándulóknak. 

A gyerekek örömére már elkészült a játszótér a gát előtti területen, a gyalogösvény köves burkolatot és új közvilágítást kapott. A látogatók kényelmére padokat, pihenőhelyeket alakítottak ki, így már arra is lehetőség nyílik, hogy séta közben szusszanjanak egyet és élvezzék a látványt. No meg a háttérben hallható madárcsicsergést, amely a víz hangjához simulva igazán felüdítő élmény – írja a zaol.hu.

Címlapkép: Zala Megyei Egyesület Ipa / Facebook

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek