Vezetett túrát szerveznek Buda egyik legkedveltebb kirándulóhelyére

  A Hármashatár-hegy Buda egyik legkedveltebb kirándulóhelye, ahova a Túrabarátok május 2-án vasárnap vezetett kirándulást szervez. 

  Forrás: Túrabarátok / Facebook.com

  A program leírása szerint a jelentkezők elhaladnak majd a hármashatárhegyi repülőtér mellett, felkapaszkodnak a hármashatárhegyi kilátóponthoz, és végigsétálnak a Panorámaúton is, miközben megismerik az elmúlt néhány évszázad helyhez kapcsolódó történelmét és izgalmas történeteit. Eközben Mátyás király vadaskertjéről is sokat hallanak majd.

  A Túrabarátok eseményére a Facebook-oldalukon keresztül lehet jegyet váltani. Akik jelentkeznek, azok május 2-án Budapesten a Fenyőgyöngyénél (Szépvölgyi út 155.) találkoznak majd, délelőtt 10 órakor. A tervezett táv 7 kilométer lesz, a szintemelkedés pedig 250 méter. A túrázók a túra napján 13 óra körül érkeznek majd vissza a Hűvösvölgyben található villamos végállomáshoz. A túra ára tartalmazza a túraszervezést és a túravezetés költségét, de az étkezésről mindenki maga gondoskodik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!