Most beltéri biciklire pattanva is versenyezhetünk egyet Szlovénia legszebb útvonalain

  A kerékpározás az utóbbi időben egész évben űzhető sportággá vált, nem határolhatta be sem a járvány, sem a korlátozások. De aki mégis inkább otthonról tolta a kilométereket, annak szóltak a beltéri kerékpáros edzések, melyek során a kerékpárosok virtuálisan a világ legszebb kerékpáros útvonalain tekerhettek.

  Kerekezés Besztercétől a Triglav Nemzeti Park irányábaForrás: Shutterstock.com / GianniBStock

  Ez a lehetőség adta az ötletet az első I Feel Slovenia virtuális kerékpárverseny megrendezéséhez is, melyet a Rouvy platform segítségével szerveznek meg, és Szlovénia legszebb tájaira kalauzolja el az otthon kerékpározókat.

  A verseny február 27. és március 27. között zajlik öt egymást követő szombaton este, 19 órai kezdéssel. A virtuális amatőr kerékpárbajnokság első négy szakaszához olyan híres szlovén kerékpárversenyzők is beszállnak, mint Primoz Roglic, Matej Mohoric, Jan Tratnik és Jani Brajkovic. A versenyre a világ minden tájáról – így Magyarországról is – várják a jelentkezőket - olvasható a Slovenia.info oldalán, ahol a regsztrációs ürlap is megtalálható. 

  Az útvonalak között megtaláljuk majd az Izola - Smarje - Koper szakaszt, a Bohinj - Bled - Pokljuka távot, március 27-én pedig egy időfutamon vehetünk részt Ljubljana utcáin.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek