Ezen a túrán kiderül, mi az a lakófa, és kik élnek gyökérkapcsolatban

Jártak már valaha este az erdőben? Ha még nem, hát itt az ideje! Ezen az esti túrán a sötét erdő titkaival ismerkedhetnek meg. A Hosszúlépés. Járunk? és a Pilisi Parkerdő legújabb sétáján az esti vadon titkaiba pillanthatnak be. Megtapasztalják, milyen a téli erdő csöndje, nyugalma és hogyan hat, ha néhány órára kiszakadnak a nagyvárosi mindennapokból.

Az éjszakai erdő izgalmas és borzangtató is egyben - illusztrációForrás: DarkmoonArt/Pixabay

Az erdő toposza évszázadok óta izgatja az emberek fantáziáját, ugyanakkor a kiismerhetetlensége rémísztő is egyben. Ezen a sétán többek között utánajárhatnak, milyen szerepet játszik a mesékben a sötét rengeteg, hogyan keveredtek rossz hírbe a denevérek és miért az erdőben találkoztak a boszorkányok. Kiderül az is, hogyan segítenek a csillagképek, mi az a lakófa, kik élnek gyökérkapcsolatban és mit tehet értünk az erdőterápia. Érdemes a mobilokat kikapcsolni, lelassulni, és befogadni az erdő neszezéseit. 

A túrára november 13-tól lehet helyet foglalni. A túra időpontja 150 perc, ára 4 290,- Ft. További információk és az időpontotfoglalás ide kattintva érhetők el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek