Június közepétől már bringázhatunk Tiszafüred és Poroszló között

  Várhatóan a turistaszezon kezdetétől, június közepétől már birtokba vehetik majd a biciklizők azt a kerékpárutat, mely Tiszafüred-Poroszló között épül.

  A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint a létesítmény kivitelezése a befejezéséhez közeledik. Már sikeresen lezajlott a kerékpárút hídjainak dinamikus próbaterhelése. A statikus próbaterhelést pedig május 30-31-én és az elkövetkező héten végzik – olvasható a Turizmus.com oldalán.

  A 6,5 kilométeres kerékpárúton három kerékpáros híd készül. Egy az Eger-patak fölé, mely 308 méteres lesz, egy 86,30 méteres a Szomorka pataknál, és egy a Tisza hídnál. Ez a már meglévő közúti és vasúti híd mellé épül 280 méter hosszúságban. A beruházásában hazai forrásból valósul meg és a kivitelezést a Hódút Kft. végzi.

  Kép forrása: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. / Facebook screenshot

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!