Meglepődtek a túrázók, amikor Meghan Markle sietett segítségükre

  A hercegi pár Kanadában ünnepelte az új évet, és a vancouver-szigeti hegyekben kirándultak, amikor összefutottak egy másik túrázó csoporttal, akik épp egy szelfibot segítségével próbálták megörökíteni magukat - olvasható a Travel and Leisure oldalán.

  A Vancouver-sziget mesés tájaiForrás: philmaiarinco/pixabay.com

  „Befejeztük a pikniket, és szelfizni akartunk a csodás környezetben, amikor egy nő odajött és megkérdezte, hogy csináljon-e rólunk fotót" - mondta a 29 éves Asymina Kantorowicz.

  „Már korábban is észrevettük a csoportot, volt velük két kutya, és az egyiket meg akartuk simogatni"- tette hozzá Kantorowicz, aki egyébként gyártásvezetőként dolgozik a helyi hírtévénél, és a barátjával járta az erdőt. Mint mondta, először nem is a hercegnét ismerték fel, hanem a barátnőjét, a szintén a Brilliáns elmékben szereplő Abigail Spencert, azután esett csak le nekik, hogy maga Meghan Markle készítette róluk a fotót.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!