Tiger Woods legújabb húzása nagyon sok embert fog vonzani

Tiger Woods szuper évet zárt, elég ha csak azt nézzük, hogy már 82. torna győzelemnél tart. És most itt a legújabb ötlete is, amit nagyon sokan fognak szeretni.

A Forbes cikkének írója szerint Woods tehetsége csak Jack Nicklauséhoz mérhető, akit sokan minden idők legnagyobb golfozójának tartanak. Nemcsak a győzelmek száma az, ami nagyon hasonlóvá teszi a két profi golfozót, Woods ugyanis még egy dologban a nagy előd nyomdokaiba lépett, és elkezdett ő is golfpályákat tervezni.

A kép illusztrációForrás: HeungSoon/Pixabay

Jack Nicklaus több mint 400 pályát rakott össze, így ezen a vonalon is kifejezetten sikeres volt, míg Tiger Woods még csak néhányat tervezett meg. Azonban Tiger más oldalról közelítette meg a témát, és úgy tűnik, ez eléggé bejött. Nicklaus pályái ugyanis arról voltak híresek, hogy az átlag halandónak esélye sem volt, azaz a bajnok nagyon is nehézre tervezte őket. Ezért most az volt a kérdés, hogy egy olyan profi, mint Tiger Woods, tudja-e még a golfot egy kezdő, vagy átlagos játékos szemével nézni? Nos, úgy néz ki, hogy igen.

Az első általa tervezett pálya a Payne's Valley hamarosan megnyílik. A Missouriban található Big Cedar Lodge 18 lyukas pályáját 2020 tavaszán nyitják meg, és már most úgy beszélnek a helyről, mint az Egyesült Államok egyik legjobb golf paradicsomáról. Már két 18 lyukas pálya van a területen, Tiger Woodsé lesz a harmadik, és egyelőre úgy tűnik, hogy a legjobb is egyben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek