A Đetinja folyó varázslatos kanyonjában kajakozhat tavasztól

  A szerbiai Užicében található Đetinja folyó új fejlesztésekkel várja a turistákat. Többek között tíz, új kajak áll a vízi kalandok kedvelőinek rendelkezésére, amelyekkel a folyó legszebb, kanyonos szakaszán haladhatnak végig - tudtuk meg a szerbiai Turistički Svet híréből.

  A kajakozás Szerbiában is hódít tavasztól - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Benedikt Geyer

  Az elsősorban szabadidős túrákra szánt kajakok mellett védőkorlátot is építettek a gátra. Az újdonságok jól illeszkednek a környék már meglévő turisztikai kínálatába, melyhez a kerékpárút, a drótkötélpálya, a rekonstrukció alatt álló neolit település valamint az óváros is tartozik.

  A szerb kajakozócsapat edzője is részt vett a fejlesztésekhez kapcsolódó szervezésben, a pályát látva pedig kiemelte: a hely tökéletes, a természet gyönyörű, tehát minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. A szervezők szerint azok, akik eljönnek, hogy kipróbálják ezt a sportot, minden bizonnyal nem fognak csalódni. Talán olyan újdonságokat tapasztalhatnak meg, melyek valószínűleg többször is visszacsalogatják majd őket vízre.

  A 900 méteres kajak pálya tavasztól várja az érdeklődőket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!