Szuper zölddé teszik a túrázást a finnek

Új utazási programot raktak össze a finnek, melynek lényege, hogy minél fenntarthatóbbá tegyék a túrázást az országban. Egyben célzottan is szeretnék támogatni mindazokat a cégeket és turisztikai létesítményeket, akik ugyanilyen módon közelítik meg a turizmust.

Az ezer tó országában rengeteg lenyűgöző kirándulóhely vanForrás: Tanhu/Shutterstock

A kampány részeként a Visit Finland egy kisokost is összerakott arról, hogy miként érdemes az embernek ilyen „zöld" szemlélettel útnak indulni, de a program része az is, hogy minél átfogóbb képet kaphassanak a turisták Finnország kulturális és természeti értékeiről – úgy, hogy közben meg is óvják azokat.

Mindazok a látnivalók, turisztikai látványosságok és vállalkozás amelyek részt vesznek a programban egy megkülönböztető Sustainable Travel Finland, azaz egy fenntartható finnországi utazás jelzést kapnak, így bárki, aki egy adott helyet, vagy szolgáltatást keres, rögtön látni fogja, ha csatlakoztak ehhez a törekvéshez. Mindezeknek a helyszíneknek és cégeknek folyamatosan biztosítani fogják a folyamatos informálódás és fejlődés lehetőségét, valamint marketing támogatást kapnak, írja a TTG.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek