Szuper zölddé teszik a túrázást a finnek

  Új utazási programot raktak össze a finnek, melynek lényege, hogy minél fenntarthatóbbá tegyék a túrázást az országban. Egyben célzottan is szeretnék támogatni mindazokat a cégeket és turisztikai létesítményeket, akik ugyanilyen módon közelítik meg a turizmust.

  Az ezer tó országában rengeteg lenyűgöző kirándulóhely vanForrás: Tanhu/Shutterstock

  A kampány részeként a Visit Finland egy kisokost is összerakott arról, hogy miként érdemes az embernek ilyen „zöld" szemlélettel útnak indulni, de a program része az is, hogy minél átfogóbb képet kaphassanak a turisták Finnország kulturális és természeti értékeiről – úgy, hogy közben meg is óvják azokat.

  Mindazok a látnivalók, turisztikai látványosságok és vállalkozás amelyek részt vesznek a programban egy megkülönböztető Sustainable Travel Finland, azaz egy fenntartható finnországi utazás jelzést kapnak, így bárki, aki egy adott helyet, vagy szolgáltatást keres, rögtön látni fogja, ha csatlakoztak ehhez a törekvéshez. Mindezeknek a helyszíneknek és cégeknek folyamatosan biztosítani fogják a folyamatos informálódás és fejlődés lehetőségét, valamint marketing támogatást kapnak, írja a TTG.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!