Ősszel különleges sétákat tehet egy történész kíséretében

  Több mint 20 különleges sétán és egy buszos városnézésen vehetnek részt Budapesten a Kertvárosi Időutazóval. Az elmúlt két évtized alatt több mint 19 000-en vettek részt Kertvárosi Időutazásokon, ahol Benedek Ágnes helytörténész és szakértő vendégei színes történetei segítik az időutazást a múltba. 

  A fóti római katolikus templomForrás: Puffancs / Indafotó / Wikipedia

  Idén újra végigjárják az elmúlt két évtized kedvelt városnéző útvonalait, de az őszi idényben több újdonságot is kínálnak. Megtekinthetik például a Reformátorok terének budai panorámát nyújtó kilátóját, ahová a sashalmi, a rákosszentmihályi sétán és a buszos körtúrán résztvevők mehetnek. Az érdeklődők több mint 20 féle tematikus sétát tehetnek meg Budapest 16. kerületében, illetve más külvárosi, kevéssé ismert helyszíneken, valamint Fóton.

  Az első őszi séta szeptember 7-én 10 órakor indul az Erzsébet-liget környékére, ahol megtekinthetik Mátyásföld legszebb villáit, köztük a párját ritkító szecessziós Dozzi-villát is. További információt a sétákról az esemény Facebook-oldalán talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!