Budapesti kult séták, otthon lévő babás szülőknek

A hosszúlépés. járunk? egy olyan programot kínál, ami elsőre talán meglepő lehet: sétálni hív. Különböző hosszúságú és jellegű tematikus sétákat kínálnak Budapesten, most pedig egy újabb ötlettel rukkoltak elő.

A Hosszúlépés Matiné azoknak szól, akik, bár szeretnének, azért nem jutnak el a tematikus sétákra, mert az egy, vagy a két (vagy a több) baba otthon tartja őket. Nem kell otthon porosodni ilyenkor sem, a Matiné pont nekik van a kitalálva, áll a hosszúlépés sajtóközleményében. Ezek a séták akadálymentes környezetben vezetnek (a babakocsik miatt), gyerekbarátok a helyszínek, és olcsóbbak is a szokásosnál. És persze elég nagy bónusz az is, hogy a szinte egész nap négy fal között lévő szülő, általában anyuka, felnőttekkel lehet együtt, kint a szabad levegőn.

Forrás: hosszlépés. járunk?

A Hosszúlépés Matiné keretében jelenleg három séta közül lehet választani. A Bauhaus matiné Pasaréten a Napraforgó utcai mintatelepen vezet, a Cseh Tamás matinén a zenész nyomába lehet eredni a Vízivárosban, míg a Duna-parti matiné a budapesti hidak történeteiről mesél - mindig az adott helyszínen.

Az oldal sétanaptárában nemcsak ezek, hanem az összes elérhető séta fel van sorolva, itt találhatóak az időpontok és a többi tudnivaló is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek