Barangolt már kukorica labirintusban? Itt a lehetőség!

  A horvátországi Viąkovciban különleges kikapcsolódási lehetőség várja a turistákat: egy kukorica-táblán kialakított labirintusban veszhetnek el a kicsik és a nagyok. Ez persze csak tréfa, hiszen aki bemegy a labirintusba egy térképet is kap, amelyen látható a labirintus alaprajza, ami segít tájékozódni és megtalálni a kivezető utat - írja a horvát Dnevnik hírportál.

  Így néz ki a kukoricalabirintus a magasbólForrás: Facebook / Kukuruzni labirint OPG-a Pilaą / Készítette: SB TV

   

  A gyerekeknek átlagosan tíz percig tart a kijutás, de vannak olyan tehetséges gyerkőcök is, akiknek csupán két perc alatt sikerül teljesíteniük a kihívást. 

  A labirintus területe folyamatosan változik, ezer négyzetméterről indult, de mindig növelik egy kicsivel. Lényege, hogy a gyermekek gyakorolják a találékonyságot és a helyzetfelismerést, de megismerhetik a növények és állatok tenyésztésének a módját is a szláv faluban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!