Már csak két kiadó hely van a Nemzeti Regattára

Eléggé nagy híre lett már a Nemzeti Regattának, amit Siófok partjain és a környező vizeken rendeznek évről évre. Idén június 1-2-án tartják a vitorlásversennyel egybekötött belföldi turisztikai fesztivált, amire már 48 település jelentkezett írásban.

Ez azt jelenti, hogy már csak két kiadó hely van a versenyre.  

A parti forgatag tele lesz sztárvendégekkel, például Ördög Nóra műsort vezet, Péterfy Bori és a Love Band pedig zenél, és még sok más ismert arc teszi tiszteletét. A vitorlásverseny mellett a Sión sárkányhajófutamot is rendeznek, de az Ízek Versenyén is megmérkőzhetnek. Nevezni a www.nemzetiregatta.hu-ról letöltött nevezési lapon lehet még.

.Forrás: Weberfoto.Hu

Megemlékeznek róla a szervezők a közleményben, hogy kezdetben, 2016-ban még csak a nevezők 47 százaléka volt nem balatoni település. 2017-ben ez az arány már 61, 2018-ban pedig 70 százalékra nőtt. Várhatóan a 2018-as számarányt idén is eléri majd a távolabbi települések nevezése.

Ott lesz idén Budapest, Győr, Miskolc, Pécs és Kaposvár csapata is, de olyan távoli és kicsi települések is tiszteletüket teszik, mint Füzér, Gönc, Körmend, Zirc, Makó vagy Hajdúnánás. Életkorilag is mindenki megtalálja a számítását, a gyerekprogramoktól az ingyenes szűrővizsgálatokon át a Települési Ízek Utcájáig lesz minden, mint a búcsúban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek