Különleges családi napot szerveznek az idei Regatta záró futamára

A Balatoni Hajózási Zrt. az idei BAHART Regatta versenysorozatban sok újdonsággal várja a résztvevőket.

2019-ben is öt versenyből áll majd a sorozat, melynek során az amatőr vitorlázók mérhetik össze egymással tudásukat és felkészültségüket, áll a BAHART sajtóközleményében. Az évad májusban kezdődik és szeptemberig tart.

BalatonForrás: panelrambo/Pixabay

Idén egynapos verseny fordulókat hirdetnek meg, a hangsúlyt a túraversenyekre helyezik át. Újdonság továbbá, hogy idén a szervezők az eddigieknél is jobban szorgalmazzák az online előnevezést – aki neten jelentkezik, az a tavalyi díjkedvezmény kétszeresére számíthat.

A XXIV. International Kupa a korábbi évekhez hasonlóan idén is a BAHART Regatta utolsó futama lesz. Szintén a zárófutamhoz kapcsolódik a szeptember 14-én megrendezésre kerülő jótékonysági vitorlás verseny is.

2019. évi BAHART Regatta futamidőpontok
1. forduló: Badacsony, 2019 május 18.
2. forduló: Siófok, 2019. június 22.
3. forduló: Balatonszemes, 2019. július 6.
4. forduló: Balatonlelle, 2019. augusztus 10.
5. forduló: Balatonboglár, 2019. szeptember 14.

Különleges családi napot is szerveznek szeptember 14-re, amikor is a szervezők a Bátor Táborral közösen állítanak össze egy élményterápia módszerén alapuló programot, a nap csúcspontja azonban kétség kívül az lesz, amikor a versenyzők elviszik egy körre a vitorlással a gyerekeket. A programokra szeretettel várják a gyógyuló, illetve gyógyult daganatos és leukémiás gyermekeket és családjaikat a szervezők.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek