Bécsben divat lett a temetőkben kocogni

  Ha valaki futni jár, akkor gyakran keresi a nyugodt és biztonságos helyeket, de az is fontos szempont, hogy körülötte minél több növény legyen. Mit szólnának mondjuk egy temetőhöz?

  Bécsben egyre inkább rákapnak a futók arra, hogy a Bécsi Központi Temetőben róják a napi köröket. Olyannyira, hogy az intézmény vezetése végül két pályát is kijelölt a sírok között, áll Bécs Város Külképviseleti Irodájának sajtóközleményében.

  Síremlékek a Bécsi Központi TemetőbenForrás: © PID /Schaub-Walzer

  Március elején jelölték ki a két futópályát, melynek útvonalát táblák jelzik, míg a temető 2-es bejáratánál egy áttekintő táblát is elhelyeztek. A dolgot nagyon is komolyan veszik, olyannyira, hogy májusban külön megnyitó is lesz, természetesen egy futóversennyel összekapcsolva az eseményt.

  Május 25-én lesz a megnyitó és a verseny, mely a Silent Run nevet kapta. nevezni három kategóriában lehet, a nevezési díjakból származó bevételt a PH Austria, a magas tüdővérnyomásban szenvedő betegeket támogató szervezet kapja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!