Egy új járatnak köszönhetően könnyebb lesz elérni a szlovák sípályákat a szezonban

  Egyszerűbb lesz megcélozni a Szlovákia négy síterepét január közepétől, ugyanis rendszeres síbuszokat indítanak Salgótarjánból, írja a Turizmus.com.

  Az Alacsony-Tátrában található Košútka, Mýto, Tále és Jasná így könnyen elérhetővé válik mindazoknak, akik felszállnak a szombaton, vagy vasárnap reggel Salgótarjánból induló síbuszra. A járat hét helyen áll meg, a végállomás Krupavá lesz, illetve ugyanezen az útvonal jön visszafelé is a busz.

  Jasná sícentrumában nem csak síelni jó, a panoráma is csodálatosForrás: JASNÁ/Facebook

  A négy síközpont közül Jasná Nízke Tatry Szlovákia legnagyobb sílétesítménye, amelynek 50 km hosszú sípályája, DC snow parkja és freeride zónái is vannak, de van lehetőség éjszakai síelésre is.

  A járatot január 19-től március 24-ig üzemeltetik majd, a jegy ára 7 euró lesz. A hétvégi napokon induló járatokra előre kell foglalni a helyet, bővebb infó a www.horehronie.net oldalon, illetve a skibus@blaguss.sk e-mail címen kapható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!