Fantasztikus utazás a Google Street View-val

  Fantasztikus utazás a Google Street View-val.

  A Google Street View újabb fantasztikus helyszínt tesz virtuálisan bebarangolhatóvá a felhasználók számára – írja a Mashable.

  Ezúttal az ausztráliai Északi-területet szemelték ki, melynek vörös, kopár tájai népszerű túracélpontnak számítanak, de sajnos túl messze vannak ahhoz, hogy egyhamar eljussunk oda. A Street View ezért ausztrál turisztikai szakembereket szerelt fel hátizsákokkal és speciális, 15 lencsés kamerákkal, hogy 360 fokban fotózzák be az Északi-terület legszebb tájait a híres Uluru sziklától a Kakadu Nemzeti Parkig.

  Az Uluru előtt
  Galéria: Google Street View Ausztrália
  Fotó: Tourism NT

  A különleges túra egyik résztvevője, Chris Frankenfeld elmesélte, hogy néha kifejezetten nehéz dolguk volt, amikor meredek terepeket kellett megmászniuk a 18 kilós hátizsákkal. „A legkeményebb rész a Gunlom- és a Wangi-vízesések voltak, ahol egyébként is oda kellett figyelnünk minden lépésre, közben pedig ügyelni arra, hogy egyetlen pillanatra se lógjunk bele a képbe."

  A Wangi-vízesésnél
  Galéria: Google Street View Ausztrália
  Fotó: Tourism NT

  A rendhagyó felvételeket 2016-ban teszi közzé a Google, addig be kell érnie a túráról készült exkluzív fotókkal. Ha a képekre kattint, egy egész sorozatot talál belőlük!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!