Ismét jelentkezni lehet a világutazós álommunkára

A Kiwi.com cseh utazási technológiai vállalat immár második éve toboroz „munkatársakat" a nyár talán legjobb munkájára. 12 World Travel Hackert választanak, akik beutazhatják a világot szabadon választott útitársukkal. Az állásért a négy hétre 10 000 eurós fizetés jár, amelyből a kiválasztottak finanszírozzák kalandjaikat, és amit megtakarítanak, azt megtarthatják.

Várják a World Travel Hacker-ek jelentkezését, akik megosztják majd legjobb élményeiket és utazási tippjeiketForrás: Shutterstock/Zigres

Június 19-ig várják a jelentkezéseket. Az utazási platform arra ösztönzi a jelentkezőket, hogy addig is posztoljanak arról, miért lennének alkalmasak World Travel Hackernek. A jelentkezők posztjaikért akár 100 euró értékű utalványt is kaphatnak – írja a kiwi.com.

A kiválasztást követően a 12 szerencsésnek egy sor utazási kihívást kell teljesítenie és élményeiket meg kell osztaniuk a közösségi médiában, hogy inspirációt és tanácsot adjanak másoknak, akik kalandra vágynak. Munkájuk része lesz az is, hogy megosszák olvasóikkal a legjobb spórolási tippjeiket.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezen a nyáron visszahozzuk a World Travel Hacker kampányt, mert a kiválasztott szerencsések valós, hasznos tanácsokat adhatnak utazásaik alapján a Kiwi.com követőinek és ügyfeleinek" – mondta Christophe Wechsler, a platform tartalom- és kreatív részlegének vezetője.

„Tudjuk, hogy valószínűleg ez az egyik legkívánatosabb állás ezen a nyáron, és mivel tavaly a világ több mint 70 különböző országából rengeteg kiváló pályázat érkezett, idén is az lesz a legnehezebb, hogy kiválasszuk a 12 jelöltet" – tette hozzá.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek