Óriás komphajó állt munkába a horvátországi Adrián, akár ti is utazhattok rajta

Megérkezett Horvátországba a Jadrolinija társaság történetének legnagyobb hajója – közölte a vállalat. A Dalmacija nevű hajó gyorsaságával és széles szolgáltatói palettájával szintet lép a nemzetközi tengeri szállításban.

A hatalmas hajó számtalan kikapcsolódási módot kínál az utasoknakForrás: Jadrolinija Facebook oldal

A korábban Oslofjord néven futó hajót 1993-ban építették, majd több átépítésen és korszerűsítésen esett át. A Dalmacija a Jadrolinija flotta történetének legnagyobb hajója. A 17 csomós átlagsebességű hajó 1800 utas és 350 jármű befogadására alkalmas.

A Dubrovnik és Bari közötti nemzetközi útvonalra tervezett hajó a főszezonban akár heti tíz utat is megtesz. A hajó nyolc fedélzeten várja a kikapcsolódni vágyókat különböző kényelmi szolgáltatásokkal, köztük két étteremmel, három bárral, grillbárral, játszótérrel és nyitott fedélzetekkel, ezáltal az Adriai-tengeren való utazás nemcsak gyors, hanem kényelmes is lesz – írja a croatiaweek.com

A hajó az Adriai-tengeren szeli a habokatForrás: Jadrolinija Facebook oldal

„A Jadrolinija számára a nemzetközi vonalak fenntartása régi hagyomány. Az utasok következetesen visszatérnek hozzánk. Ugyanakkor figyelembe kell vennünk a nemzetközi piacon való versenyképességünket is, valamint alkalmazkodnunk kell a trendekhez és az utasok igényeihez. Biztosak vagyunk benne, hogy a Dalmacija hajó minden kényelmével és sebességével olyan változást hoz, amelyet nagy örömmel fogadnak az utasaink" – nyilatkozta David Sopta, a Jadrolinija igazgatótanácsának elnöke.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek