Reszkessetek betörők a valóságban: másik városban landolt egy hatéves kisfiú

Tévedésből rossz repülőgépre szállt fel egy hatéves kisfiú Amerikában, a tervezett úti céltól 250 kilométerre landolt a gépével. Nagymamája hiába várakozott Fort Myersben, az unokája gépe Orlandóban szállt le – írja a mandiner.hu

Az eset kísértetiesen hasonlít a Reszkessetek betörők 2. szorijára, a sajtó rögtön párhuzamot is vont a filmbeli Kevin és a valós események főszereplője, Casper között. Kevin szintén hatéves, és Philadelphiából küldik repülővel Fort Myersbe, a nagymamájához, de a tévedés következtében New Yorkban landol. Ezzel veszi kezdetét az óriási kalamajka a filmben, amely 1992-es első bemutatója óta generációk sorának kínált felhőtlen szórakozást az ünnepek idején.

Forrás: AFP

Casper december 21-én kísérő nélkül szállt fel Philadelphiából. Ez volt élete első repülése.

Nagymamája pánikba esett, amikor unokáját nem találta a leszállt gép utasai között. Maria Ramos úgy értesült a tévedésről, hogy a kisfiú telefonált neki Orlandóból. Az odaadó nagyi kocsiba ült, és 250 kilométert utazott, hogy elhozza unokáját. 

A Spirit Airlines fapados légitársaság szerint Casper véletlenül került az Orlandóba tartó gépre. A nagymama értetlenül áll az eset fölött, hiszen úgy tudja, hogy unokáját az édesanyja a repülőjeggyel és irataival együtt egy légiutas-kísérőre bízta. A légitársaság elnézést kért, és belső vizsgálatot indított az eset kapcsán, valamint felajánlotta, hogy megtéríti az autózás költségeit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek