Videó: Hullámvasutazni is lehet majd ezen az új óceánjárón

A Norwegian Cruise Line hajótársaság vadonatúj óceánjárót indít 2025-ben, amelyen helyet kap a világ első "tengeri hibrid hullámvasútja" is – írják a nzherald.co oldalán.

A vadonatúj óceánjáró 2025-ben indul útjáraForrás: Facebook/Norwegian Cruise Line

A Norwegian Aqua nevű óceánjáróra már lehet helyet foglalni, a hajó 2025 áprilisában indul Floridából, és hétnapos utazásra viszi majd az utasokat a Karib-tengeren. Az óceánjáró olyan egzotikus úti célokat érint, mint például Puerto Plata a Dominikai Köztársaságban, Tortola a brit Virgin-szigeteken, St. Thomas az amerikai Virgin-szigeteken, valamint a hajótársaság saját magánszigete a Bahamákon.

Az új, elképesztő monstrum 3751 utas befogadására lesz képes a különböző szobákban és apartmanokban. A két szintes luxuslakosztályokban nappali, étkező, három fürdőszoba, erkély és az óceánra néző, a padlótól a mennyezetig érő ablakok várják a legnagyobb kényelemre vágyókat.

A Norwegian Aqua azért is lesz hatalmas szenzáció, mert otthont ad a világ első tengeren lévő "hibrid hullámvasútjának" és vízi csúszdájának. Az Aqua Slidecoasternek két csúszdája lesz, és a hajó három emeletét fogja átszelni egy sor kanyarral, melyben a Forbes cikke szerint egy mágneses lift szállítja majd az utasokat. Egy új digitális sportkomplexum is helyet kap a tengerjáró hajó fedélzetén. További különlegességek közé tartozik a The Drop - egy 10 emeletes szabadeséses csúszda, valamint a Stadium nevű játéktér is.

A hajó fedélzetén az utasok rendelkezésére áll egy feszített víztükrű medence, a fő medence napozóágyakkal és egy kizárólag felnőttek számára fenntartott strandklub, illetve egy szabadtéri sétány az Oceanwalk nevű üveghíddal. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek