Egy 600 kilós oroszlánfóka miatt nem tudott munkába indulni egy ausztrál nő

Egy 600 kilogrammos oroszlánfóka szunyókált egy ausztrál nő autója előtt, ezért kedden reggel nem tudott elindulni a munkahelyére – írja a The Guardian.

Amber Harris 6.20-kor különös zajra ébredt, és azt hitte, hogy valaki megpróbálja feltörni az autóját. „Kinéztem a hálószobám ablakán, és nem egy tolvaj volt, hanem egyenesen Neil, az oroszlánfóka nézett rám!" – mondta Harris. 

A déli oroszlánfókát a helyiek már korábban Neilnek nevezték el, mivel elég gyakran feljár a tengerpartról a településre. A tengeri emlősnek még saját Instagram-oldala is van. Miután Neil közelről megvizsgálta az autót, megpróbált bejutni a garázsba, majd elterült az autó mellett és ott szundikált.

Harris felhívta a főnökét, hogy akadt egy kis gondja, és kicsit késve fog beérni a munkába, de természetesen elnézték neki az aznapi késést és jót mosolyogtak a kialakult helyzeten. Harris épp a tengerparttal szemben lakik, de fogalma sincs, hogy Neil miért pont az ő udvarát választotta pihenőhelyének. Néhány órával később Neil felkelt és elhagyta a nő udvarát. 

A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock/Michael A. Damanski

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek