Exkluzív karácsonyi járatokat indít Bécsbe a magyar magán vasúttársaság

Decemberben több alkalommal is útnak indul a Continental Classic Express Budapestről, hogy az utasok kényelmesen, és szinte luxus körülmények között roboghassanak a bécsi adventi vásárok fényei irányába. A különleges kirándulásokat a Continental Railway Solution Kft. szervezi.

Forrás: Continental Classic Express Train de Luxe / FB

Hazánk egyetlen, személyszállítási engedéllyel is rendelkező, teljesen magánkézben lévő vasúttársasága 2014-ben alakult. A CRS a cseh RegioJet hazai partnereként a menetrend szerinti személyszállításban is jelentős szereplő, de számos nemzetközi utazási irodával is együttműködik.

Idén decemberben szombatonként indulnak majd a vonatjai a Budapest-Déli pályaudvarról. Az útirány Kelenföld, Győr, Wien Hauptbahnhof és Wien Westbahnhof lesz. A Continental Classic Express szerelvényén négy kocsiosztályon mintegy 300 utas fér el, így az adventi szezonban összesen mintegy 1200 főt tudnak elutaztatni Bécsbe - olvasható a Turizmus.com cikkében.

A legkedvezőbb árú Pullman Tourist kocsikba 24 990 forintért lehet jegyet váltani.

A vonat különlegessége a Salon z névre hallgató szalonkocsi, amit korábban az osztrák kormányfő használt. Ebben a kocsiban teljesen személyre szabott menüsorokkal, privát személyzettel és exkluzív italcsomagokkal várják a nyolcfős csoportokat.

De ha csak kettesben utaznátok, az sem probléma, a vonatban étkező- és bárkocsi is közlekedik, előbbi korábban a Trans Europe Express része volt.

Az árba nem tartozik bele városnézés, a napot egyénileg tölthetjük el Bécsben, de CRS készül egy díjmentes Schönbrunni kastélyhoz tartó, vezetett sétával, amihez igény szerint becsatlakozhatunk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek