A német influenszer meztelenül meditált egy szentély előtt, börtönre számíthat

Egy német nemzetiségű influenszer, Julian Zietlow a napokban Balin tartózkodott. A korábban fitness vállalkozóként dolgozó véleményvezér nemrég indult el a megvilágosodás és a spiritualitás útján. Aki valaha szembe találkozott az Instagram-oldalával, az láthatta, hogy egész érdekes módokon keresi a lelki egyensúlyát.

Forrás: Niluhdjelantik/Instagram

És úgy tűnik, útkeresésében nem állhatja útját semmi, őt még az egyes úti célok szabályai sem korlátozzák. Mondjuk ez az elképzelés most börtönbüntetéssel is végződhet.

A véleményvezér ugyanis úgy döntött, hogy levetkőzik, és egy szál semmiben, mint ahogy teremtetett, leül meditálni egy balinéz szentély elé, az egyik kőlépcsőre. Az erősen vallásos és konzervatív Indonéziában ez a tette végérvényesen kiverte a biztosítékot. 

A meztelen meditációról videó is készült, amit egy másik, balinéz influenszer, Ni Luh Djelantik oszott meg a világhálón, és felszólította a rendőrséget, hogy fogják már el végre a férfit és vonják felelősségre, mert amit művel az tűrhetetlen. 

Zietlow később reagált a posztra; elmondása szerint a terület az övé, mert megvette, vagy kibérelte (ez nem egyértelmű) a tulajdonostól, így a saját "háza táján" meditált meztelenül.

Ahogy a legtöbb szentélybe és templomba nem szabad belépni szabadon hagyott vállakkal és rövid szoknyában, nadrágban, így egy szabadtéri szentély elé sem ülhetne le senki csupasz fenékkel. 

Forrás: Bild.de

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek