Nem csak szépek, humorosak is! Íme a világ legjobb turisztikai videói

Minden évben eljön az a pillanat ősszel, amikor megmérkőznk egymással a világ legjobb turisztikai videói, és a közönségre van bízva, hogy melyik viszi el a pálmát. Idén sajnos nincs magyar induló, de ennek ellenére remek kisfilmek között válogathatunk, melyek bizony nem csak szépek, de humorosak is. A gyönyörű helyszínek mellett mondanivalóval és néha egy-egy sztárral is erősítenek.

Bosznia-Hercegovina videója már most az elsők között van a szavazók körébenForrás: Talha Şamil Çakır/Wikiipedia

A közönségszavazás nyertese a CIFFT People's Choice díját viheti haza, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a videók központi szerepére a turisztikai márkák népszerűsítésben. Idén összesen 25 ország 56 ötletes videójára adhatják le a nézők a szavazataikat.

Az elmúlt években Görögország (2018), Azerbajdzsán (2019), Spanyolország (2020), Portugália (2021), valamint Bosznia-Hercegovina (2022) videói vihették haza a díjat.

"A szavazás jó lehetőséget biztosít arra, hogy felfedezzük a világot lenyűgöző videókon keresztül, és részt vegyünk a tehetséges filmkészítők és a turisztikai szervezetek kivételes munkájának elismerésében. Mindenkit arra bátorítunk, hogy nézze meg a videókat, és adja le szavazatát arra , amelyik a legjobban tetszett neki" – mondta Alexander V. Kammel, CIFFT igazgatója.

A kisfilmekre október 20-án déli 12 óráig lehet szavazni a CIFFT oldalán. A győztest még aznap, közvetlenül a szavazatok összesítése után jelentik be.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek