Barbie-rajongók figyelem! Ken hálószobájában foglalhattok szállást

Ha mindig is egy fantasztikus, rózsaszín, műanyag életről álmodtál, akkor imáid az Airbnb-nél most meghallgatasára találtak. Július közepétől, a Barbie-film premierje előtt, Barbie óceánparti álomházában foglalhatsz szállást, mégpedig nem máshol, mint egyenesen Ken hálószobájában – írja a The Guardian.

A mesék valóra válnak! A rózsaszín Barbie álomház MalibubanForrás: Airbnb

A kaliforniai Malibuban lévő ház nem most épült, de felújították, számítva arra, hogy a film miatt egyre többen érkeznek majd hozzájuk. Az Airbnb négy szerencsés vendéget választ ki, akik július 21-én és 22-én 2 éjszakát tölthetnek el ingyen a rózsaszín házban. Miután a concierge körbevezetett a házban és az étkezésünkről is gondoskozott, felpróbálhatjuk Ken ruháit, majd egy pár görkorcsolyával és egy szörfdeszkával térhetünk haza. A Barbie házban, amely a rózsaszín összes árnyalatában pompázik, lehet grillezni, medencézni, kondizni, a diszkóban táncolni, lovagolni, egyszóval mindent, amitől egyszerűen tökéletes lesz az ott töltött idő. 

Barbie háza az Airbnb-n július 17-től foglalható, pár nappal Greta Gerwig nagyon várt Barbie-filmjének premierje előtt, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae és Simu Liu. A filmet itthon a mozikban július 20-án mutatják be.

Nem ez az első alkalom, hogy a hétköznapi embereknek felajánlják a lehetőséget, hogy egy-két éjszakára kipróbálják, milyen Barbie-ként élni. 2019-ben, a márka 60. születésnapja alkalmából ugyanez az ingatlan éjszakánként 60 dollárért szerepelt az Airbnb-n.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek