Egy spanyol férfi döntötte meg a tűsarkús síkfutás világrekordját

Megdőlt a 100 méteres tűsarkús síkfutás világrekordja. Az eredményt egy spanyol férfi döntötte meg, aki 12,82 másodperces idővel futotta le a távot, egy csinos fekete körömcipőben - adta hírül a DailyStar.

A 34 éves Christian Roberto López Rodríguez megdöntötte a tűsarkús síkfutás világrekordjátForrás: Facebook/Guinness World Records

Christian Roberto López Rodríguez 12,82 másodperc alatt futotta le a 100 méteres sprintet egy 7 centis magassarkúban; a férfi így már 57 Guinness-világrekorddal büszkélkedhet. Christian ezzel letaszította trónjáról a német André Ortolfot, aki 2019-ben állította fel a tűsarkús síkfutás rekordját 14,02 másodperccel.

A 34 éves férfi szerint a felkészülés nagyon kimerítő és trükkös volt, mivel 1-es típusú cukorbetegséggel küzd, de meg akarta mutatni, hogy a beteg emberek is képesek legalább annyira, mint az egészségesek.

Christian korábban olyan rekordokat állított fel, mint a leggyorsabb ember 100 méteren, aki bekötött szemmel zsonglőrködik három tárggyal (15 másodperc), és aki a leghosszabb ideig tart egy kerékpárt az állán (9 perc 41 mp), vagy a legtovább tart egy tárgyat az orrán (2 óra 42 perc). 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek