Videó: Repülő pizzafutárok szállítják a rendeléseket a népszerű zenei fesztiválra

Már napok óta zajlik a híres Glastonbury zenei fesztivál Angliában, és hogy kielégítsék a több mint 200 000 mulatozó vágyát, a híres amerikai székhelyű Domino's Pizzéria bejelentette, hogy kipróbálják a világ első repülő pizzafutár szolgáltatását – írja a DailyMail. 

A bulizók most megrendelhetik kedvenc pizzájukat a fesztiválra, amelyet jet suit-os (rakétahátizsákot és kézre szerelt hajtóműveket viselő) pizzafutárok repítenek be hozzájuk. A bámészkodók megdöbbentek  a repülő futárok láttán, akik pizzákat kézbesítettek a fesztiválozóknak. 

Nagyon vad volt látni, ahogy egy hajtóműves futár átrepült felettünk. Soha nem láttam még ilyen ruhát, nemhogy pizzafutáron. Alig várom, hogy a jövőben a küszöbömön landoljon egy ilyen pizzafutár.  – mondta egy fesztiválozó.

Repülő pizzafutár érkezik a fesztiválraForrás: Facebook/Domino's Pizza

 A Domino's a ruhákat a Gravity Industries céggel együtt fejlesztette, hogy ők legyenek az elsők a világon, akik jet suittal szállítanak pizzákat. Szerintük azért volt szükség erre a fejlesztésre, mert minden évben rengeteg ember próbált a fesztivál területére pizzát rendelni, ezzel a módszerrel pedig lényegesen lecsökkenthetik a kiszállítási időt, így a pizzákat még forrón tudják kézbesíteni.

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek